joi, 3 mai 2012

Războiul de investiţii va face un milionar

luptă între activitatea de investiţii în internet şi lumea real, a devenit destul de tangibil. Am decis să extindă obiectul şi spune incepatori (de luare de profesionişti de gândire), despre diferenţele şi asemănările invers dintre activitatea de investiţii în internet şi lumea reală
.
Simplitate. Eficacitate. Securitate. Perspectiva. Oportunităţi. Asta `i cum putem contura cercul de puncte, în cazul în care diferenţa dintre două lumi diferite de investiţii revine. De fapt, investitor, dispus să depună bani, se intalneste mult mai multe probleme de caracter individual.

Cu toate acestea, în cazul în care există o diferenţă `SA, în general, o întrebare, nu poate fi` t orice consimţământul în special a celor ... Deci, sa `i cred, se merită să faci e-business, poate că e mai bine` pentru a reveni la viaţa reală?

Primul lucru, atragerea de fiecare investitor, dispuşi să facă de e-bani - este simplitatea. În orice număr, cel mai simplu mod de a cumpăra, vinde, etc ceva, nu merge din casa este prin intermediul internetului. Pentru a fi exact, pe Internet, în special, oferă o astfel de oportunitate (de bine, telefon, de asemenea). Deci, nu este simplitatea. Aici este banii pe monitor - face tot ce vrei.

Desigur, puteţi creşte de grăsime, dar ... Acestea sunt probleme personale. Acelaşi lucru cu investiţiile. Dacă aţi folosit banii dreapta, puteţi multiple ei nu, ieşi din casă, precum şi. Aici este întrebarea: este adevărat povestea? Şi suntem gata să răspundă cu încredere: da, este `e real! Dar nu este doar un obstacol pentru ea. Va trebui să plătească pentru simplitatea de utilizare a fondurilor şi obţinerea de venituri în risc.

De risc - care e `lucru, speriat departe de multe" mocasini ", şi de risc, în special, este dezavantajul de orice activitate pe Internet. Indiferent de ce să înceapă să facă, puteţi avea probleme. Din păcate. Altfel, de ce ne-ar trebui să facem ceva, ies din casa?
Putem presupune că lipsa de securitate, care este foarte "amortizor", menţinerea pe piaţă de la epidemia de "atac" de cineva care se simte ca-l. În plus, piaţa în sine este ambiguu într-un fel. Nu sunt instrumente foarte profitabile şi nu foarte profitabile investiţii. Nu este foarte profitabil - depozit bancar de deschidere prin intermediul portalului de această bancă. Si foarte profitabil - HYIP. Şi există un risc `s aici. Puteţi găsi mai multe HYIP pe
theHYIPs.net
Se pare că e imposibil `pentru a câştiga astfel de interese, fără a risca totul. Ai risca totul pentru a obţine totul. Asta `s de ce HYIP impusca de multe ori gol, apoi cineva. pierde bani. Da, desigur, există HYIPs în lumea reală, precum şi, dar au nevoie de tehnologii mult mai complexe, şi că `s motivul pentru care Internetul este domeniul cel mai potrivit şi fructuos pentru" riscante investiţii "de dezvoltare.

Asta `s de ce, în special partea, mare de articole noastre este despre cum să te asigura punct de vedere tehnic şi cum să devină mai experimentat, comunicarea cu investitorii înşişi. :)

Deşi, It `s nu toate, desigur. Puteţi utiliza fondurile tale, la alegerea dvs., fără să le dea să anybodies `mâini. În viaţa reală, oferind bani pentru a anybodies `mâini, puteţi câştiga aproximativ 20% pe an, daca a castigat` nu fie atât de nervos.

Nu `gradare sa în viaţa reală de la 10% la 20%, prin urmare - de risc este în creştere. Risc mai mare - este penal. În viaţa de e-investitor există două gradaţii. Fie nu `s de risc de mult şi de bani, sau de locul de muncă proprie. Deşi, noi nu `t disputa cu privire la faptul că există, de asemenea, reduse cu randament de programe de investiţii. Cu toate acestea, ceea ce `i sens, în cazul în care se poate merge la bancă de două ori pe an pentru a obţine de securitate notorii
.
Hai să vorbim despre utilizarea fondurilor, cu o parte a lui proprie. Orice mijloace posibile, disponibile în lumea reală, sunt deschise pentru tine în Internet. Există câteva diferenţe. În primul rând, oricine le poate folosi. În al doilea rând - oriunde, oricând, în orice fel. Astfel încât să schimb USD pentru e-aur

Aveţi nevoie de nimic mai mult decat un cont de e-aur. Acestea sunt, de asemenea, investiţii directe. Aurul este în creştere - fondurile sunt din ce în ce bine. Şi noi nu sunt chiar vorbesc despre piaţa FOREX şi cumpărarea de titluri de valoare. Nu `s mai uşor de nimic. Cu excepţia unor momente - a se vedea mai sus. :)

Acum, sa `i vorbesc despre perspective si oportunitati. Întâi de toate, ai Don `t trebuie să fie un profet să spun că Internetul este viitorul şi de lucru cu investiţii on-line - este doar un viitor lecţii de predare. În plus, acum exista mult mai multe oportunităţi de on-line, că, în viaţa reală.

Aproximativ vorbind, chiar şi un copil poate merge in pentru activitatea de investiţii, în cazul de a avea suficient dispus şi cunoştinţe. Acum, avem nevoie doar pentru a elimina defectele, ne-au vorbit despre o astfel de formă şi de venituri nu vor concura doar, va fi mult mai atractive decât investiţiile în lumea reală! Ei bine, atunci, ne asteptam
.
Pe ansamblu, rezumând, putem spune următoarele. Daca vrei un venit stabil, de încredere, vă pot pune banii la o bancă. Daca vrei mai multe venituri - da la oameni, ştiind despre tranzacţiile de pe piaţa valorilor mobiliare `si lucruri de genul asta. Dacă nu - Internetul este pentru tine.

În plus, oferă confort de a gestiona fondurile. Daca sunt prea îndrăzneţ - Puteţi lucra pe schimb. Cu toate acestea, pe Internet şi nimic nu mai este convenabil aici. Nu `i nici o nevoie pentru a merge la un schimb, totul este de încredere şi destul de uşor. Şi, It `s chiar mai convenabil să cumpere sau să vândă ceva on-line.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.