sâmbătă, 12 mai 2012

Instrumente MetaTrader şi copiator de cont: necesitate pentru orice investitor

MetaTrader este un sistem care a fost în jur de ceva timp. Acesta a fost conceput ca un mijloc de monede de tranzacţionare de pe piaţa valutară. Piaţa valutară în cazul în care este un schimb de monede din întreaga lume pot fi tranzacţionate. MetaTrader şi pe piaţa valutară poate fi un concept foarte dificil pentru un investitor pentru a înţelege cu adevărat. Acesta poate fi, de asemenea, extrem de dificil de a gestiona la un nivel mai mare de brokeraj şi din cauza acestor fapte MetaTrader instrumente şi Contul copiator MetaTrader au fost create

instrumente MetaTrader, pur şi simplu pune, sunt un set de programe care completează capabilităţile. de MetaTrader.

În loc de bani Forex piaţă sau Valutele sunt tranzactionate in perechi, iar acest proces poate fi ce în ce mai complexe şi greu de înţeles. Instrumente de MetaTrader au fost concepute pentru a arăta acţiunile implicate în acest sistem de tranzacţionare moneda în grafice in timp real a tuturor investitorilor de a distinge cu uşurinţă reacţii diferite şi tranzacţiile care au loc în acest sistem. De exemplu, moneda este tranzacţionată cu ideea că cei anumite se va muta mai repede decât altele. Dacă un investitor consideră că dolarul american se va deplasa mai repede decât Funte sterline britanice, atunci el sau ea ar putea deveni mult pe dolar şi scurt pe lira sterlină. Mult timp pur şi simplu înseamnă că investitorul deţine această monedă, atunci când, ca o scurtă înseamnă exact opusul şi investitorul speră această valută va scădea, în valoare relativă la valuta mai mari. Aceste instrumente caută să facă o reprezentare vizuală a modului în care acest proces funcţionează şi face viaţa mult mai uşoară investitorilor.

Copiator MetaTrader cont este pur şi simplu un sistem care permite unui investitor să copiaţi sau să fuzioneze meserii din mai multe conturi în valută. Acest lucru este util mai ales pentru brokeri de a gestiona mai multe conturi de investitori. Dacă o firmă de brokeraj este administrarea mai multor conturi client cu strategiile de investiţii similare, se poate utiliza copiator cont pentru a atenua unele dintre aeriene asociate cu introducerea manuală a comercianţilor în mai multe conturi. Acest sistem funcţionează cu unul la unul, mai multe la unul sau la un concept de multe, de a permite comerciantului pentru a obţine comercială exactă, pe mai multe conturi, pe care el sau ea doreşte. În esenţă, acest sistem permite computerul face toate lucrările. Se poate reduce, de asemenea, în jos pe cantitatea de mistypes sau factorul de o eroare umană prezent cu replicarea meserii din mai multe conturi.

Atât MetaTrader Instrumente şi contul de copiator MetaTrader sunt adăugate mari la software-ul MetaTrader pentru investitorii de pe piaţa valutară . Prin utilizarea atât a acestor investitori instrumente vor câştiga mai multă încredere în lor de zi cu zi de tranzactionare. Fie că este doar o dorinta de a vedea grafic ce se întâmplă cu meserii pieţei valutare pe parcursul zilei sau pur şi simplu pentru a gestiona mai multe conturi de tranzactionare cu copiatorul Cont MetaTrader aceste două adăugiri sunt o trebuie să aibă .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.