luni, 7 mai 2012

Beneficiile de copiator Comerţ MT4

Acesta este ce în ce mai multe şi mai popular pentru un laic de a copia meserii de profesionişti atunci când ei înşişi sunt în imposibilitatea de a tranzactiona cu succes. Acest lucru, de asemenea, oferă comercianţilor profesionişti o oportunitate de a câştiga mai mulţi bani prin vânzarea semnalele lor. Copiator Trade MT4 este un instrument puternic care copiază conturi din terminalul MetaTrader 4 în mod automat. Deoarece completarea această sarcină manual este foarte copleşitoare, instrumentul este bine primit şi apreciat de către comercianţi amatori. Utilizând instrumentul ajută, de asemenea, să ia o parte din risc din tranzacţionare. Acest EA copiator cont are capacitatea de a continua copierea de şapte zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, unul de comerţ, la un moment dat. Ea are capacitatea de a copia număr nedeterminat de conturi de la un singur cont.

copiator comercial a construit-in instrumente care permit mai multe modificari, astfel ca sumele de bani tranzacţionate poate fi crescut sau a scăzut independent de furnizorul de semnal. În timp ce fiecare cont se modifică în mod individual, manual de confirmare poate fi solicitată de închiderea funcţiilor de tranzacţionare. Furnizorul primeşte o notificare automată şi nu este necesar de a ajusta contul investitorului. Există mai multe opţiuni de bani de gestionare a construi inch Este posibil să aveţi un cont de tranzacţionare cu o mulţime fixă ​​în timp ce o alta este de comercializare, cu riscul de procent.

Frumusetea acestui Copier Comerţului MT4 constă în simplitatea ei. Tot ceea ce se cere este deţinerea de o parolă de investitor, precum şi semnalele dezvolta mecanic. Calculatorul nu locul de muncă, chiar dacă nimeni nu-l monitorizează. Acest lucru permite copiator chiar de a inversa meserii dintr-un cont care se pierde în calea comerţului din nou şi să facă bani. Unele dintre instrumentele sale de alte plugin-TradeServer şi programare personalizata. Atunci când un investitor este în posesia parolelor de la furnizorii de semnal mai multe, acest copiator de comerţ poate copia tranzactii de la toate conturile lor, într-un singur cont. Software-ul pune în semnalările cu privire la schimbările de pe contul MetaTrader fără a deschide vreodată locaţii.

EA copiator de cont poate crea conexiuni în mai mult de un MetaTrader 4 servere şi solicită apoi forward. De asemenea, designul de EA copiator contul minimizează riscurile comerciale pentru broker şi oferă lichiditate. Tranzacţii şi executarea lor sunt automatizate şi confirmarea se face de la distanţă. Funcţia de programare particularizată pentru copiatoarele Comerţului MT4 este excepţională. Acesta permite crearea de consilieri calificaţi începând cu cele mai de bază de a extrem de complexe. Se pot grupa mai mulţi indicatori într-una cu vizualizările care sunt uşor de utilizat. Alţi componenţi includ scripturi personalizate, generarea de semnale, de documentare şi mai multe opţiuni. Tot ceea ce este necesar pentru a rula software-ul este Windows 2000, XP sau Vista, şi MetaTrader 4.0.

Copiator MT4 permite o să fie exact în comerţul lor atunci când manipulaţi mai multe conturi. În plus, se elimina erorile umane atunci când informaţii duplicarea şi pentru a încheia lista, este foarte usor de folosit. Acesta este un element trebuie să aibă pentru oricine lucrează în Forex tranzacţionare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.