duminică, 29 aprilie 2012

Opţiuni binare PRO semnale face Rentabilitatea 75% pe Forex Trading ore, Stocuri, mărfuri şi indici!

Binary

Opţiuni PRO semnale echipei: Ca abonat la Opţiuni noastre binare Semnale Pro (BOPS) de programe, am vrut doar să vă dau o actualizare rapid joi, ultimii săptămâni, semnale de vineri, si de ce optiuni binare cu risc fix / recompensa sunt un mod minunat de a comerţului .

1) joi nu a fost o zi buna. Cu toate acestea, în ultimele 2 săptămâni au fost bune.

joi a văzut o mişcare mare şi neaşteptată a preţurilor mărfurilor care preţurile afectate de stocuri, monede, şi pieţele mai largi. Este regretabil atunci când avem mai mult de perdanţi câştigători într-o zi, cu toate acestea trebuie să pună o zi proastă, în perspectiva ca de tranzacţionare este un maraton, nu un sprint, daca vrei sa faci bani în mod constant cu BOPS semnale.        

pentru joi: 1 câştigător din 6 tranzacţiilor = precizie de 17%

Pentru saptamana: 8 câştigători din 16 meserii = precizie de 50%

Pentru ultimele 2 săptămâni: 16 câştigători din 24 de meserii = precizie de 67%

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, 67% (care este doar mai puţin decât cele 12 luni precizie medie), înseamnă că se castiga 2 din 3 tranzactii efectuate, în medie, ceea ce este mai bun decât sistemul de comercializare a aproape orice alt serviciu sau de semnal disponibile.

2) In unele zile nu vom emite semnale din cauza condiţiilor de piaţă extreme .

vineri şase-05, este non-agricole Ziua Salarizare (PFN Ziua), care este un anunţ de ştiri extrem de important faptul că aproape întotdeauna se mută de pe pieţele financiare în mod extrem. Pentru a prezice direcţia şi / sau distanţa care preţul se vor muta, în special în funcţie de condiţii de piaţă de astăzi este riscul de a lua prea mult, în opinia noastră. Conservarea capitalului dumneavoastră şi de a face "mare probabilitate" comercializeaza este ceea ce BOPS serviciu este de aproximativ.

Acesta este motivul pentru câteva zile (2 sau 3 pe lună), software-ul nostru nu va genera semnale ca "ştiri filtru" va opri sistemul de off pentru acele zile, atunci când predicţie corectă este practic imposibil. Joi a fost un exemplu de ceea ce miscari extreme de preţ se poate face la rezultate comerciale, însă nu a fost nici un fel de software-ul să poată să prevadă că ar fi una din acele zile. Vineri este previzibil. Nici un semnal in aceasta vineri.

3) Nu sunt motive de ce optiuni binare sunt cea mai bună piaţă pentru a schimburilor comerciale . tranzacţionare

succes vine întotdeauna în jos de risc vs recompensa. În tranzacţionare opţiuni binare aveti posibilitatea de a stabili riscul şi recompensa pe fiecare tranzactie. Şi prin utilizarea B.O.P.S. de serviciu, este rezonabil să se aştepte o precizie de câştigătoare medie pe o perioadă lungă de timp.

Această combinaţie de gestionare a riscului si recompensa, precum şi ca având câştigători în mod semnificativ mai mult decât perdanţi vă permite posibilitatea de a produce rezultate foarte mare.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.